RebelSports - Av gamblers för gamblers
Användarnamn:
Lösenord:
Kom ihåg inloggning
Glömt lösenord? Ny användare?
SveaAffiliates advert
  Huvudmeny  
  Hem

Forum
Shoutbox

Sportnyheter
StatFox
 
 
  Senaste 10 inläggen  
   
 
  Scoreboard  
 
NHL MLB
 
 
 
News Archive
 
Eurovision 2016
 
News Archive
  Välkomna till nya och förbättrade RebelSports! Siten är flyttad till en ny server där vi har lite bättre kontroll och således har lättare att utveckla nya funktioner och samtidigt passade vi på att göra en grafisk uppdatering av hela siten. Den viktigaste förändringen är dock att vi numera använder phpBB som forum (faktiskt för andra gången i RebelSports historia) som jag hoppas alla håller med om är en klar förbättring. Det mesta skall nog vara sig likt men ett par förändringar är värda att ta upp här:


  • I princip all användardata skall ha följt med från gamla forumet, förutom avataren. Det ligger en hel del avatarer att välja på redan nu och vi skall lägga upp fler allt eftersom så alla kan hitta nått som passar, eventuellt kommer även uppladdning av egna avatarer att tillåtas. För att ändra din avatar eller gå igenom alla andra inställningar man nu kan göra klickar du bara på Profil uppe till höger i forumet.
  • Siten är nu mer eller mindre helt på svenska, då vi nästan endast har svenska medlemmar känns det naturligast. Vissa delar av forumet såsom knappar och annan grafik kan dock fortfarande vara på engelska och vill man ha en mer enhetlig språkupplevelse går det bra att välja engelska som språk i sin profil.
  • Vi har minskat ner på antalet forum då det var lite onödig spridning på posterna i det gamla. Alla gamla poster har därför samlats på ett och samma ställe i ett låst forum som heter Arkiv och är inte längre uppdelade efter innehåll. Pga skillnader i databaslayouten mellan de olika systemen återfinns poster utan svar dessutom längst bak i arkivet (börjar på sidan 132). Det går inte heller att fritextsöka i dessa gamla poster, utan letar man efter något speciellt är det sökning på användarnamn som gäller.
  • Skickande av PM sköts nu via forumet och förbättringar såsom en riktig in- och utkorg har därför möjliggjorts.


Har ni några frågor eller upptäcker några buggar är det bara att skicka iväg ett PM eller posta på forumet så svarar någon av mig eller rebel så fort vi kan. Finns en del döda länkar och saknas innehåll nu i början men vi kommer lägga in allt efterhand. Glöm inte heller läsa om våra planer för onlinehantering av record på förstasidan och kom gärna med synpunkter och kommentarer på det i forumet.

Enjoy 2.0...
ec8or
  Eurovision 2016
Nya registreringar - VIP-kod
Baseball - en bookie guide
March Madness - trender och vinklar
Betting baseball totals
Asian Handicap
NHL-Betting
Hur mycket betalar Du i avgift?
RebelSports 2.0!

Site design based on DAJ Glass (1.0.7) phpBB template by Dustin Baccetti
Installation and server space provided by RiotDesign. All content is valid HTML 4.01 Transitional and CSS.