RebelSports - Av gamblers för gamblers
Användarnamn:
Lösenord:
Kom ihåg inloggning
Glömt lösenord? Ny användare?
SveaAffiliates advert
  Huvudmeny  
  Hem

Forum
Shoutbox

Sportnyheter
StatFox
 
 
  Senaste 10 inläggen  
   
 
  Scoreboard  
 
NHL MLB
 
 
 
News Archive
 
Eurovision 2016
 
News Archive
  Eurovision Odds 2016

Den 14 maj väntar den stora finalen i Eurovision Song Contest 2016. Men innan dess skall det ut-ses 20 finalbidrag som gör The big 5 och Sverige sällskap. 37 bidrag skall bli 20. 18 i semifinal 1 och 19 i semifinal 2 slåss om 10 finalplatser per semifinal.

Vilka bidrag som gör Sverige, Tyskland, Frankrike, Storbritannien, Italien och Spanien sällskap är fortsatt skrivet i stjärnorna men om vi skall ge oss på en kvalificerad gissning så ser vårt tips ut så här:

Semifinal 1:

Vidare till final


  Kroatien
  Finland
  Tjeckien
  Armenien
  Island
  Österrike
  Ryssland
  Cypern
  Malta
  Azerbajdzjan


Semifinal 2:

Vidare till final

  Lettland
  Schweiz
  Australien
  Litauen
  Polen
  Serbien
  Bulgarien
  Slovenien
  Norge
  Ukraina


Om dessa 20 bidrag skulle stå i en final skulle vi ha med tre nordiska länder: Norge, Island och Sverige. Men att vårt tips skulle sitta är långtifrån säkert. Förmodligen kommer där dyka upp en och annan låt som inte alls faller oss i smaken, vilket har skett vid ett flertal tillfällen tidigare i Eurovision historian.

Spelbolagen tror på Sverige

Det råder delade meningar om Frans chanser i Eurovision Song Contest 2016. Kommentarerna om If I were sorry med Frans på Eurovisions egna YouTube-kanal där videon nu laddats upp för att representera Sverige är inte bara positiva och ser man på gilla och ogilla knap-pen har fler röstat ner än upp. Kommentarerna gick i stil med, att vi var galna som skickade detta när vi hade Oscar Zia, Ace Wilder och framförallt Molly Sandén. Men sett till antal lyssningar på Spofity kan man lugnt konstatera att rätt låt vann. Frans dänga ligger ljusår före både Molly, Zia och Ace Wilders låtar. Den enda låten som håller jämna steg mot Frans: If I were sorry är Samir och Victors kommande sommarplåga: Bada nakna. I skri-vande stund har If I were sorry strax över 17 miljoner lyssningar medan Bada nakna ligger på 12.

Men givetvis är antalet lyssningar på Spofity inte det enda man kan gå på när det gäller att tippa rätt vinnare av Eurovision. Att Sverige vunnit två gånger på mindre än 5 år talar knappast till Frans fördel och frågan är om låten gillas av den stora allmänheten ute i Europa som sällan har samma musiksmak som vi hemma i Svedala.

Att Frans inte fick flest poäng av den internationella juryn är förstås ett dåligt tecken, för varför skulle den internationella juryn tycka annorlunda i Eurovision Song Contest?

Men oavsett tycke och smak verkar Frans ligga bra till hos spelbolagen. Sett till senaste Eurovision odds, är den 17-årige skåningen andrahandsfavorit bakom ryske: Sergej Lazarev. Ett spel på Frans ger i nuläget runt 6-7 gånger pengarna medan ett spel på Lazarevs: "You Are The Only One” ger runt 2.50-3.00.

Vänta er en hel del omkastningar bland Eurovision odds fram till den 14 maj då det är dags för den finalen! Var med och följ senaste Eurovision odds och jämför dem vecka för vecka. Vilket bidrag är din favorit till segern?
  Eurovision 2016
Nya registreringar - VIP-kod
Baseball - en bookie guide
March Madness - trender och vinklar
Betting baseball totals
Asian Handicap
NHL-Betting
Hur mycket betalar Du i avgift?
RebelSports 2.0!

Site design based on DAJ Glass (1.0.7) phpBB template by Dustin Baccetti
Installation and server space provided by RiotDesign. All content is valid HTML 4.01 Transitional and CSS.